MEGOLDÓKULCS
 coaching   Budapest
"A holnapoknak minden kulcsa két  kezedben van"
Megoldókulcs Mentorprogram
Fejléc alcím szövege

Miről is szól a Megoldókulcs Mentorprogram? 

(személyesen vagy online)

Vidéki fiatalként Budapestre költözni lehet buli, öröm és boldogság, és lehet lelki teher is, de ha hosszabb távon itt szeretnél berendezkedni, mindenképpen olyan kihívás, amely több szempontból próbára tesz.  Már vannak haverjaid, de barátod még nincs. Már tudsz kivel dumálni, de a problémáidat őszintén még nem akarod senkinek feltárni. Itt még nem vagy itthon, de már odahaza is fura.

Egy tősgyökeres pesti fiatallal szemben a lakhatási, munkahelyi problémák mellett olyan plusz kérdésekkel, feladatokkal szembesülsz, olyan érzelmi nehézségekkel is meg kell küzdened, amire nem számítottál:

Miből lesz pénzem rendszeresen hazautazni? Milyen gyakran menjek?
Hogyan gazdálkodjak a fizetésemmel?
Milyen közösségekhez szeretnék tartozni?
Hogyan magyarázzam el a problémáimat otthon?
Milyen reális céljaim lehetnek itt?
Hosszútávon is itt maradnék?
Hogyan osszam be az időmet értelmesen?
Ki fog nekem segíteni, ha problémám van?
Kitől kérdezzek, kérjek tanácsot?
Fejlődni szeretnék, de nem tudom, hogyan, miben…

A mentorálás, amelyen a program alapul, általánosságban egy olyan segítő folyamat, amelyben a mentor a fiatal mentoráltat egy meghatározott cél elérése érdekében támogatja, végig kíséri az úton.

A Megoldókulcs Mentorprogramjában azokat a vidékről származó, jelenleg Budapesten élő fiatalokat szólítom meg, akik picit elveszettnek, bizonytalannak érzik magukat, és szeretnék, ha a gondolataikat, ötleteiket, terveiket egy olyan szakemberrel is megoszthatnák, aki objektív, de jóindulatú, aki figyelemmel, érdeklődéssel hallgatja meg őket, aki sosem ítélkezik, nem minősít.

A programom azoknak a fiataloknak szól, akik szeretnék rendezni és rendszerezni a napjaikat, időbeosztásukat, gondolataikat, életüket.

Akik a rövid távú taktikai és a hosszú távú stratégiai céljaikat is szívesen áttekintenék vagy megalkotnák egy támogató szakemberrel.

Légy otthon az életedben! Legyen ez a Te városod!

Görgess további információkért! 

Megoldókulcs_mentorprogram

További információk 

A programra szeretettel várom a Budapesten dolgozó, élő vidéki származású fiatalokat (max.35 éves korig). Emailben jelentkezhetsz: nyirytundecoach@gmail.com vagy a Facebook oldalon az Üzenetküldés gombra kattintva.


A négyszemközti mentoring megbeszélések online térben zajlanak vagy a Magnet ház kávézójában ​ lesznek (1062 Budapest, Andrássy út 98. – M1 kisföldalatti vagy 105 busz Bajza utcai megállójánál - ), de közös megegyezéssel más helyszín is szóba jöhet.

  • A megbeszélésekre előre egyeztetett napon, munkaidő után, legkorábban 17:00 órától van lehetőség.
  • A megbeszélésekre pontosan érkezz, kérlek. Ha az előre lefoglalt időpontban mégsem érsz rá, előtte minimum 2 nappal jelezd a lemondási szándékod. Köszönöm.
  • A megbeszélések időtartama 60-80 perc.
  • Az első alkalom egy másfél órás ismerkedő beszélgetés – ez mindig ingyenes (felmérjük a terepet, egymásra hangolódunk, átbeszéljük, hogy miben, hogyan igényled a mentorálást, milyen kérdésekre fókuszáljunk), és nem kötelez folytatásra egyikünket sem.
  • Ezután havonta alkalmas négyszemközti megbeszélést tartunk – addig, amíg igényled a segítséget, de legfeljebb 1 évig.
  • Ha a speciális igényű segítségre szorulsz, megbeszéljük a továbbiakat, megkeressük a megfelelő szakembert vagy problémádhoz jobban illeszkedő folyamatot.
  • A mentorodként legfeljebb javaslatot teszek, ötleteket adok Neked, de soha, semmiben nem döntök helyetted. A Te életedben a felelősség mindig a Tiéd.
  • Az akaraterődet, nyitottságodat, türelmedet, együttműködési készségedet és jókedved mindig hozd magaddal! 
  • A mentoring programban minden Részedről elhangzott információt bizalmasan kezelek, nem adom tovább harmadik félnek.


Ha a mentoring programba született budapestiként nem férsz bele, vagy az élethelyzeted, problémád koncentráltabb figyelmet, törődést kíván, ha intenzívebben növelnéd önbizalmad, önbecsülésed, érzelmi intelligenciád, nyugi, akkor is van megoldás: gyere hozzám life coachingra!

Szeretettel várlak ott is.

A Megoldókulcs Mentorprogram árai:

- első alkalom mindenkinek ingyenes
- minden további alkalom kedvezményes - fiatalok lehetőségeihez igazodó - ára:   4000 Ft/alkalom
- a korábban nálam life coachingban részt vevő fiatalnak további 5 alkalom ingyenes

Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a life coaching vagy mentoring nem varázsszer, nem gyógyítás, nem mentális gyógyító terápia, nem változtatja meg a személyiséged, nem tárja fel a múltad! Komoly lelki tüneteiddel, mentális betegségeddel vagy testi panaszaiddal mindenképpen fordulj pszichológushoz, pszichiáterhez, orvoshoz. Köszönöm.