MEGOLDÓKULCS
 coaching   Budapest
"A holnapoknak minden kulcsa két  kezedben van"
Kulcskereső programok
Fejléc alcím szövege

Manapság mindenki az érzelmi intelligenciát emlegeti. Nem véletlenül: ha hiszed, ha nem, még a munkahelyünkön is érzelmi alapú a döntéseink többsége. Az érzelmi intelligencia két nagyobb területet ölel fel: önmagam, érzelmeim, motivációm és viselkedésem megértése, és mások érzelmeinek, viselkedésének, mozgatórugójának megismerése és megértése.

Az érzelmi intelligenciád fejlesztéséhez kiváló lehetőséget nyújtanak a Kulcskereső programok. Ha egyedül vágnál bele, arra is van lehetőség (három alkalmas program) , de jöhetsz a pároddal vagy barátoddal, barátnőiddel egy estét program).

A Kulcskereső programok személyes jelenlétet igényelnek, online nem lehetséges megtartani.


Neked     Pároknak   Barátoknak 


Önismeret felsőfokon


Részletekért görgess! 


Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a life coaching vagy az általam kínált önismereti kurzus nem varázsszer, nem gyógyítás, nem mentális gyógyító terápia, nem változtatja meg a személyiséged, nem tárja fel a múltad! Komoly lelki tüneteiddel, mentális betegségeddel vagy testi panaszaiddal mindenképpen fordulj pszichológushoz, pszichiáterhez, orvoshoz. Köszönöm.

1. program: Önismeret fejlesztés -Kulcskereső program Neked 

3 x 80 perces program

"Szeretném mélyebben megismerni önmagam. Tudni, mik az erősségeim, hogyan viselkedem rendkívüli helyezetekben, milyen tulajdonságaim segítenek a nehézségekkel megbírkózni. Szeretnék tisztában lenni a saját kommunikációmmal, élettervemmel. Szeretném tudni, hogyan viselkedem párkapcsolatban, munkahelyi csapatban. Megismerném a saját szerepeimet, és azokat a területeket, amelyeket érdemes lenne később fejlesztenem."

Ebben a programban kizárólag Rád fókuszálunk!

A program csak Neked szól.

Nem kell mások előtt szerepelned, nem kell mások előtt beszélned magadról, érzéseidről, gondolataidról. Csak ketten vagyunk: Te meg én. Lehetsz őszinte, sírós, nevetős, töprengő, csendes, békés, hangos.

Lehetsz Önmagad.

A kulcskereső program ára 3 alkalomra összesen: 20 000 Ft   

Az általad választott időpontokban.


2. program: Kulcskereső pároknak 

Három órás program pároknak:

Egyensúlyban vannak-e szerepeink? Honnan csípjünk le időt egymásra? Mennyire ismerem magam és a másikat? Megfelelően kommunikálunk-e egymással? Vannak-e közös céljaink? Tudjuk-e, mire vágyik a másik? Közös nyelvet beszélünk? Hogyan kezdjünk neki a változásnak?

Meghitt beszélgetéssel, egymásra figyeléssel, bensőséges hangulatban, közös meséléssel, fotókkal, játékkal, békében, teázással vagy kávézással töltjük el az időt.

Pároknak  - 1 alkalmas program

A kulcskereső program ára összesen: 15 000 Ft/három óra

Az általatok választott időpontban.


3. program: Kulcskereső barátoknak 

Három órás program baráti társaságoknak, kisebb munkahelyi közösségnek:

Hogyan tervezzük meg a jövőnket? Mi motivál bennünket? Ismerem-e eléggé magamat? És a barátomat? Mivel szeretnék foglalkozni? Úgy élek-e, ahogyan szeretnék? Hogyan látnak mások? És én hogyan látom magam? Egyensúlyban van-e az életem? Mit érdemes önmagamon fejlesztenem?

Beszélgetésekkel, játékos önismereti feladatokkal, elgondolkodtató kérdésekkel, művészetekkel, komoly és vidámabb játékokkal,  motivációs montázzsal, képekkel, meséléssel, teával és kávéval töltjük el az időt.

Maximum 3 fő részére  - 1 alkalmas program

A kulcskereső program ára összesen: 15 000 Ft/3 óra

Az általatok választott időpontban.