MEGOLDÓKULCS
 coaching   Budapest
"A holnapoknak minden kulcsa két  kezedben van"

Szeretettel üdvözöllek! Bemutatkozom, Nyíry Tünde coach vagyok.

Megoldókulcs life coaching

​​Mindig érdekeltek az emberek, és nem áll távol tőlem a segítés, a segítő szakma. A life coaching az a terület, ahol kibontakoztathatom tudásomat, felhasználhatom sokrétű tapasztalataimat, mások szolgálatába állíthatom figyelmemet, gondolataimat, és hozzásegíthetem a hozzám fordulókat ahhoz, hogy megtervezzék, jobbá tegyék a jelenüket és jövőjüket. Gyönyörűen nehéz  hivatás.

A life coaching tevékenységet munkám mellett végzem.

Kezdetekben idegenforgalmi végzettségemmel egy nagy budapesti négy csillagos szálloda recepcióján dolgoztam vendégek között. Gyermekem megszületését követően munkahelyet váltottam, és egy közel ezer fős vállalat adminisztratív területén töltök be immár 15 éve kisebb-nagyobb vezetői pozíciót. Az elmúlt években több tréningen, menedzser képzésen vettem részt. 

Hiszek abban, hogy nőként, női vezetőként, beosztottként és vezetőként, introvertáltként, crohn betegként, anyaként, testvérként, gyerekként, emberként megélt élményeim, átélt kudarcaim, megélt traumáim és sikereim segíteni fognak ebben a hivatásban.

Munkámat a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Etikai Kódexét betartva végzem.

Mottómnak Adamis Anna idézetet választottam, melyben mélyen hiszek: ... a holnapoknak minden kulcsa két kezedben van...


Hol találkozhatunk?

Ha megbízol bennem, és szeretnéd, hogy együtt végivigyünk egy coaching folyamatot, akkor Budapesten tudok Veled találkozni. Békés, nyugodt, csendes környezetben fogadlak Zuglóban (XIV.kerület), közel az Örs vezér térhez -ingyenes és könnyű parkolási lehetőséggel.

Szükség esetén egy csendes teaházban vagy kávézóban is beszélgethetünk.  

Érdekes cikkeket olvashatsz a Facebook oldalon, vagy a személyes blogomon.