MEGOLDÓKULCS
 coaching   Budapest
"A holnapoknak minden kulcsa két  kezedben van"

Szeretettel üdvözöllek! Bemutatkozom, Nyíry Tünde coach vagyok.

Megoldókulcs life coaching

​​Mindig érdekeltek az emberek, és nem áll távol tőlem a segítés, a segítő szakma.

Az az igazság, hogy az életemben - akárcsak a Tiédben-  többször volt már kisebb-nagyobb törés, mélypont: betegségek, közeli hozzátartozók elvesztése, válás, munkahely váltás, munkakör-váltás, költözés, napi anyagi gondok, harc kollégákkal, főnökökkel, beosztottakkal. Több alkalommal fordultam szakemberhez, amikor már úgy éreztem, nem látom a kiutat, az alagút végét. Jó érzés volt végre őszintén, vágatlanul, nem mérlegelve a szavakat, kiönteni magamból az érzéseimet, gondolataimat.

A kiutat számomra az önismereti munka jelentette.

Mivel a téma egyre jobban érdekelt, sokféle lehetőséget kihasználva eljutottam egy life coach kiscsoportos programjára, ahol rögtön éreztem: ilyet szeretnék én is csinálni, ez való nekem, ebben ki tudok teljesedni. Már csak a megfelelő iskola kiválasztása, a szakmai tanulmányok elvégzése volt hátra, aztán fejest ugrottam az egyéni vállalkozásba.

 A life coaching az a terület (szerelem), ahol kibontakoztathatom tudásomat, felhasználhatom sokrétű tapasztalataimat, mások szolgálatába állíthatom figyelmemet, gondolataimat, és hozzásegíthetem a hozzám fordulókat ahhoz, hogy megtervezzék, jobbá tegyék a jelenüket és jövőjüket. Gyönyörűen nehéz  hivatás.

A life coaching tevékenységet munkám mellett végzem.​

Kezdetekben idegenforgalmi végzettségemmel egy nagy budapesti négy csillagos szálloda recepcióján dolgoztam vendégek között. Gyermekem megszületését követően munkahelyet váltottam, és egy közel ezer fős vállalat adminisztratív területén töltök be immár 15 éve kisebb-nagyobb vezetői, szakértői pozíciót. Az elmúlt években több vezetői, személyiségfejlesztő tréningen, menedzser képzésen vettem részt, mielőtt részt vettem volna a life coach képzésen. 

Hiszek abban, hogy nőként, női vezetőként, beosztottként és vezetőként, introvertáltként, crohn betegként, anyaként, testvérként, gyerekként, emberként megélt élményeim, átélt kudarcaim, megélt traumáim és sikereim segítenek ebben a hivatásban.

Munkámat a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Etikai Kódexét betartva végzem.

Mottómnak Adamis Anna idézetet választottam, melyben mélyen hiszek: ... a holnapoknak minden kulcsa két kezedben van...

Hol találkozhatunk?

Ha megbízol bennem, és szeretnéd, hogy együtt végivigyünk egy coaching folyamatot, akkor Budapesten tudok Veled találkozni. Békés, nyugodt, csendes környezetben fogadlak Zuglóban (XIV.kerület), közel az Örs vezér térhez -ingyenes és könnyű parkolási lehetőséggel.

Szükség esetén egy csendes teaházban vagy kávézóban is beszélgethetünk.  

Ha vidéki vagy, videokapcsolatot  teremtve (messengeren keresztül) tudunk beszélgetni. Tehát a személyes jelenlét nem elengedhetetlen.

Videokapcsolat esetén kérlek, hogy a coaching idején légy nyugodt, csendes körülmények között, mások ne zavarjanak bennünket az elmélyült beszélgetésben.

Érdekes cikkeket olvashatsz a Facebook oldalon, vagy a személyes blogomon.