MEGOLDÓKULCS
 coaching   Budapest
"A holnapoknak minden kulcsa két  kezedben van"
Krónikus bélbetegek life coachingja
Fejléc alcím szövege

A krónikus bélbetegek élete küzdelmekkel teli.

Mint minden embernek, nekik is megvannak a maguk problémái: párkapcsolati, munkahelyi problémák, önismereti kérdések, dilemmák és elakadások, nehézségek a családon belül, anyagi válság, életközepi válság, karrier törések...

De a krónikus bélbetegek ezen felül harcolnak: testükkel, orvosokkal, szégyennel, haraggal, családtagjaikkal, munkakörülményeikkel, tüneteikkel, pénzhiánnyal, meg nem értéssel.

Ha a krónikus bélbeteg elakad az életben, még több szemszögből kell a problémáját, a lehetséges megoldásokat vizsgálni. Speciális igényeik vannak, amelyeket Crohn betegként teljességgel megértek.

A krónikus bélbetegek life coaching folyamata a betegség és a beteg körülményeit, azok napi életre gyakorolt hatását is vizsgálat tárgyává teszi, és akár a családtagok bevonásával, őket "érzékenyítve" igyekszik együtt kiutat keresni. Nem a betegségből, hanem az élethelyzetből.

Te meg én: Együtt foglalkozunk az eredeti problémáddal, figyelembe vesszük a fizikai lehetőségeidet, és a betegséged, és csak tüneteid által diktált tempóban haladunk.

Szégyenérzet nélkül, álarc nélkül tudunk egymással dolgozni. 

Bízz bennem. Crohn beteg vagyok.

Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a life coaching nem varázsszer, nem gyógyítás, nem mentális gyógyító terápia, nem változtatja meg a személyiséged, nem tárja fel a múltad!  A bélbetegek coachingja nem a betegség kezelésére és gyógyítására irányul, hanem a betegség tüneteit figyelembe véve igyekszik az egyéb élethelyzetedből adódó kérdéseidet feltárni. Komoly lelki tüneteiddel, mentális betegségeddel vagy testi panaszaiddal mindenképpen fordulj pszichológushoz, pszichiáterhez, orvoshoz. Köszönöm.


Speciális árak krónikus bélbetegekek 

1 alkalom (80 perc)  5000 Ft