MEGOLDÓKULCS
 coaching   Budapest
"A holnapoknak minden kulcsa két  kezedben van"
Krónikus bélbetegek life coachingja
Fejléc alcím szövege

A krónikus bélbetegek élete küzdelmekkel teli.

Mint minden embernek, nekik is megvannak a maguk problémái: párkapcsolati, munkahelyi problémák, önismereti kérdések, dilemmák és elakadások, nehézségek a családon belül, anyagi válság, életközepi válság, karrier törések...

De a krónikus bélbetegek ezen felül harcolnak: testükkel, orvosokkal, szégyennel, haraggal, családtagjaikkal, munkakörülményeikkel, tüneteikkel, pénzhiánnyal, meg nem értéssel.

Ha a krónikus bélbeteg elakad az életben, még több szemszögből kell a problémáját, a lehetséges megoldásokat vizsgálni. Speciális igényeik vannak, amelyeket Crohn betegként teljességgel megértek.

A krónikus bélbetegek life coaching folyamata a betegség és a beteg körülményeit, azok napi életre gyakorolt hatását is vizsgálat tárgyává teszi, és akár a családtagok bevonásával, őket "érzékenyítve" igyekszik együtt kiutat keresni. Nem a betegségből, hanem az élethelyzetből.

Te meg én: Együtt foglalkozunk az eredeti problémáddal, figyelembe vesszük a fizikai lehetőségeidet, és a betegséged, és csak tüneteid által diktált tempóban haladunk.

Szégyenérzet nélkül, álarc nélkül tudunk egymással dolgozni. 

Bízz bennem. Crohn beteg vagyok.

Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a life coaching nem varázsszer, nem gyógyítás, nem mentális gyógyító terápia, nem változtatja meg a személyiséged, nem tárja fel a múltad! 

A bélbetegek coachingja nem a betegség kezelésére és gyógyítására irányul, hanem a betegség tüneteit figyelembe véve igyekszik a speciális élethelyzetedből adódó kérdéseidet feltárni, azokra válaszokat, megoldásokat találni. Komoly lelki tüneteiddel, mentális betegségeddel vagy testi panaszaiddal mindenképpen fordulj pszichológushoz, pszichiáterhez, szakorvoshoz. Köszönöm.


Speciális árak krónikus bélbetegekek 

(akár személyesen, akár online)

1 alkalom (80 perc)  5000 Ft